Foodstore Andaluz

Webshop » Soep & kruidenierswaren » Sauzen » Conimex Wok Paste Ketjap & Sambal Badjak 130 gram

Conimex Wok Paste Ketjap & Sambal Badjak 130 gram

227442 Conimex Wok Paste Ketjap & Sambal Badjak 130 gram

€ 2,49 inclusief BTW

Merknaam sauzenConimex
Productgroep sauzenWok paste

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  

Productinformatie

Een heerlijke kruidige wok paste voor het perfecte wokgerecht, een intense smaak van authentieke Indonesische specerijen

Zak 130 gram

Verzendgewicht: 135 gram

Prijs per standaard hoeveelheid: € 19,15/kg

Ingrediënten
glucosestroop
water
suiker
sojasaus 9,5% (water, sojaboon, zout, tarwe, conserveermiddel E202)
sambal Badjak 9,5% (rode chilipeper, ui knoflookpoeder, geroosterde kokos, zout, voedingszuur E270, conserveermiddel E202)
azijn
ketjap 6% (suiker, sojasaus (water, sojaboon, zout, tarwe, conserveermiddel E202))
gemodificeerd maïszetmeel
knoflook
uipoeder
zout
aroma
voedingszuur E270
gistextract
conserveermiddel E202
galangawortel
palmvet
limoenblad

Bereidingsmethode
Zelf toevoegen:
• 175 g tofu
• 1 kleine spitskool
• 125 g taugé
• 1 winterwortel
• 2 eieren
• wok noodles (2 blokken)
• wokolie

Bereidingswijze:
1. Snij de tofu in blokjes. Schil de wortel en snij deze in reepjes. Snij ook de spitskool in reepjes.
2. Maak een omelet van de 2 eieren en snij deze in reepjes.
3. Bereid de wok noodles volgens de bereidingswijze op de verpakking.
4. Verhit 1 el wokolie in een wokpan en wok hierin de tofu goudbruin. Houd deze even apart op een bord.
5. Verhit 1 el wokolie in dezelfde wokpan en wok hierin de spitskool en wortelreepjes ca. 4 min. Voeg dan de taugé, de tofu en de omeletreepjes toe en wok deze nog even kort mee.
6. Zet het vuur laag, voeg de wok paste toe en meng het goed door. Voeg dan de gekookte wok noodles toe en verwarm het geheel nog even goed.

Bewaren
Koel en donker bewaren.

Allergiewaarschuwing
bevat tarwe
bevat soja

conimex