Pak 500 gram
Verzendgewicht: 544 gram
Prijs per standaard hoeveelheid: € 2,98/kg
Ingrediënten
Carnaroli rijst
Gebruik en veiligheid
Recycling: Folie: Plastic - Doorgaans gerecycled|Doos: Papier - Doorgaans gerecycled
Bereidingsmethode
Bereiding 100 g risotto
Zelf toevoegen:
Olijfolie: 1 eetlepel
Witte wijn: 50 ml
Bouillon of water: 350 ml
Pan: Fruit de rijst in olijfolie en roer gedurende 1 minuut. Voeg de wijn toe en roer tot dit is opgenomen door de rijst. Op gematigde temperatuur. Al roerend steeds een beetje water of bouillon toevoegen zodat dit steeds door de rijst opgenomen kan worden. De pan niet afsluiten met een deksel. De rijst is na ca. 25 minuten (beet) gaar.
Bewaren
Koel, droog en donker bewaren.
Webshop gemaakt met EasyWebshop