Webshop » Soep & kruidenierswaren » Mixen » Conimex Mix Foo Yong Hai 78 gram

Conimex Mix Foo Yong Hai 78 gram

Conimex Mix Foo Yong Hai Conimex Mix Foo Yong Hai 78 gram

€ 1,99 inclusief BTW

Merknaam mixenConimex
Merknaam sauzenConimex
Productgroep mixenMix in droge vorm
Productgroep sauzenMix in droge vorm

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  

Productinformatie

Mix voor Foo Yong Hai
• snel een heerlijk geurende Foo Yong Hai op tafel;
• vol met natuurlijke ingrediënten;
• op basis van authentiek Chinees-Indisch recept;
• bevat een kruidenmix voor de omelet, en een heerlijke zoet-zure sausmix

De Chinese keuken; één en al inspiratie. Op de snijplank van de Chinese en Indische cultuur werd ooit Foo Yong Hai bedacht. Een combinatie van een kruidige omelet, verse ingrediënten en een zoete saus. Zelf toevoegen: 250 g omeletvulling (50 g worteltjes, 1 bosui, 50 g champignons, 50 g hamblokjes, 50 g kip), 3 eieren, 350 g rijst, Conimex wokolie

Pak 78 gram: 1 zakje omeletmix à 32 g e|1 zakje sausmix à 44 g e

Verzendgewicht: 110 gram

Prijs per standaard hoeveelheid: € 25,51/kg

Ingrediënten
Sausmix: suiker, tomaat, aardappelzetmeel, zout, gember, natuurlijk aroma, gistextract (bevat gerst), sojasauspoeder (zout, tarwebloem, sojaboon), koriander, raapzaadolie, ui, knoflook, komijnzaad, cayennepeper.
Omeletmix: tarwebloem, plantaardige olie (zonnebloem, raapzaad), aardappelzetmeel, zout, melksuiker, natuurlijk aroma, gistextract (bevat gerst), peper, prei, melkeiwitten, paprikapoeder, ui, knoflook, sojasauspoeder (zout, tarwebloem, sojaboon).

Gebruik en veiligheid
Recycling: Doos: Papier - Doorgaans gerecycled

Bereidingsmethode
20 min, 3-4 pers.
Zelf toevoegen:
• 400 g omeletvulling bijv.:
• 75 g taugé
• 125 g champignons
• 1 kleine prei
• 3 eieren
• 350 g rijst
• Conimex Wokolie
Zo maak je het:
1. kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij voor de omeletvulling de champignons in kwarten en de prei in ringen, meng deze samen met de taugé en de hamreepjes;
2. verhit 1 eetlepel wokolie in een koekenpan en bak de omeletvulling circa 3 minuten;
3. roer voor het omeletmengsel de eieren los met 100 ml water en voeg hierbij de inhoud van het zakje omeletmix. Verhit in een koekenpan 1 eetlepel wokolie en bak hierin het omeletmengsel aan beide kanten (niet te bruin);
4. meng met een garde in 250 ml koud water de inhoud van het zakje sausmix en breng dit vervolgens al roerende aan de kook. Laat 1 min. zachtjes doorkoken;
5. serveer de omelet op een schaal, schep de omeletvulling op de omelet en klap deze dubbel. Giet de warme saus over de omelet en serveer met de witte rijst.

Bewaren
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Allergiewaarschuwing
kan het volgende bevatten: selderij, eieren & mosterd
bevat melk
bevat tarwe
bevat gerst
bevat soja

conimex